Jogi Nyilatkozat

folder-documents-iconA www.andraskiraly.hu (továbbiakban: weboldal, weblap) üzemeltetője az I. András Király lovagrend egyesület. (székhely: 8000, Székesfehérvár, Sütő u. 30, 3em 11. adószám: 18497197-1-07; a továbbiakban: Üzemeltető).

 

 

A weboldal teljes tartalma, szövegezése, grafikái, hírlevelei, ingyenesen és/vagy fizetősen letölthető cikkei, tanulmányai szerzői jogvédelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján) és a weboldal üzemeltetőjének kizárólagos tulajdonát képezik. Különös tekintettel a fotókra és videókra.

A weboldal tartalmának, szövegezésének és a weboldalhoz tartozó hírlevelek, letölthető termékek tartalmának engedély nélküli másolása, átdolgozása, felhasználása, más weboldalakon történő publikálása még átírt, átdolgozott, módosított formában, teljes egészében vagy részleteiben is szigorúan tilos!

Az írásbeli engedély és/vagy forrás megjelölés nélküli, másolt, módosított, átdolgozottan publikált tartalom használati díja nettó 20 000 Ft/szó/nap, amely összegről külön felszólítás nélkül számlát küldünk a jogsértést elkövető oldal üzemeltetőjének visszamenőleg a felfedezést megelőző időszakra is!

A weboldal tartalma csak a forrás (www.andraskiraly.hu) kattintható link formájában való feltüntetésével és a szerző írásbeli hozzájárulásával használható fel.

A weblap látogatójaként, olvasójaként (továbbiakban: Felhasználó) Önre nézve kötelezőek az itt írt feltételek. A weblap bármely oldalának megnyitásával a Felhasználó az előbbi és alábbi feltételeket elfogadja, és magára nézve kötelezőnek ismeri el. Amennyiben nem ért egyet ezekkel a feltételekkel, ne látogassa weboldalunkat.

A weboldalunkon található összes adat és információ kizárólag tájékoztató jellegű, információs és figyelem felkeltési célokat szolgál. Az oldalon közzétett információk nem minősülnek közvetlen ajánlattételnek. Az oldalakon feltüntetett valamennyi információ felhasználása kizárólag a felhasználó saját felelősségére történhet. Az itt közölt információk, adatok esetleges pontatlanságai, hibái, változásai miatt az Üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal.

Az Üzemeltető semmilyen körülmények között nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, vagy azok használatra képtelen állapotából, meghibásodásából, nem megfelelő működéséből, az adatok illetéktelen személy által történő megváltoztatásából keletkeznek vagy más hasonló okból származnak.

Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy bármikor megváltoztassa szabályzatát. A Felhasználó a fenti weboldal látogatásával maradéktalanul elfogadja ezen szabályzatban foglaltakat.

Feliratkozási feltételek:

Az www.andraskiraly.hu weboldalon kezdeményezett önkéntes feliratkozás (amennyiben lehetőség van rá) a feliratkozási feltételek elfogadását jelenti, azaz a hírlevél feliratkozással a Felhasználó kijelenti, hogy maradéktalanul elfogadja az oldal feliratkozási feltételeit.

A feliratkozással a Felhasználó kifejezett előzetes hozzájárulását adja, hogy a fenti weboldalt üzemeltető I. András Király Lovagrendtől, és a weboldal üzemeltetőjétől (Szalai Attila) elektronikus levelet (e-mail) fogadjon, amelyekben az üzemeltetőnek és esetenként üzleti partnereinek termékeit, szolgáltatásait reklámozó hirdetések is megjelenhetnek.

A nem létező e-mail címmel és a nem teljes vagy valótlan adatokkal feliratkozott felhasználókat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük az adatbázisból és hírlevél olvasóink közül.

Adatvédelmi nyilatkozat:

A Felhasználó által önkéntesen megadott adatokat a hatályos jogszabályoknak megfelelően tároljuk, és kizárólag a felhasználó informálására (hírlevelek, akciók) használjuk fel.

A 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról az alábbi linken tekinthető meg: http://www.mkih.hu/torvenyek/t9200063/t9200063.htm

Felhasználó kérheti, hogy személyes adatait az Üzemeltető a jövőben ne használja, számára ne küldjön több e-mail üzenetet (leiratkozás hírlevélről). Az Üzemeltető ilyen esetben lehetőségei szerint azonnal végérvényesen törli a Felhasználó adatait a rendszeréből és nem küld számára több üzenetet.